Welkom in groep 1/2C

Mariska SteurGroep 12C Welkomsttekst

Wat leuk dat je even komt kijken in onze klas.Wij zijn groep 1-2C en zijn nu met 18 kinderen, maar er komen nog steeds nieuwe vriendjes en vriendinnetjes bij.

Op maandag en dinsdag hebben wij juf Janneke en op woensdag, donderdag en vrijdag hebben wij juf Judith.


Wij hebben een gezellige klas, met veel leuke hoeken om te spelen. Zo hebben we een mooie huishoek en een echte winkel. Maar ook een geweldige bouwhoek met veel verschillende materialen om te bouwen. In de zandtafel hebben we steeds iets anders, dus niet alleen zand om mee te spelen, maar ook wel eens water, papiersnippers, herfstspullen, enz. We hebben een gezellig atelier waar wij heerlijk kunnen knutselen met verschillende materialen.


Bij groep 1 en 2 werken wij met thema’s, we begonnen dit jaar met het thema “feest”, omdat onze school dit jaar 40 jaar bestaat. Dat moeten we vieren!Als afsluiting van dit thema hebben we met de kinderen zelf lekkere taart gebakken en natuurlijk opgegeten!


Af en toe hebben we ook een uitje naar bijvoorbeeld de kinderboerderij of in december naar het Vaarderhoogt, dat is altijd erg leuk! Zoals je ziet hebben wij het druk en gezellig op school, als je een keer willen komen kijken ben je van harte welkom!


Groetjes,alle kinderen van groep 1-2C, juf Janneke en juf Judith

j.vanharskamp@debronsoest.nlj.krijt@debronsoest.nl