Welkom in groep 1/2 A

Mariska SteurGroep 12A-Welkomsttekst

Wat reuze gezellig dat je een kijkje neemt in onze groep. Op deze pagina zullen we gedurende het schooljaar iets vertellen over wat wij allemaal beleven en plaatsen we leuke foto’s.

Groep 1-2A is een gezellige groep met 17 kinderen. Afgelopen periode zijn Daan en Marlijn  gestart. Wij hopen dat jullie je snel thuis zullen voelen bij ons in de groep. Binnenkort komt Thijs ook gezellig bij ons in de klas. Op maandag, dinsdag en woensdag (om de week) is juf Matanja onze juf en op woensdag (om de week), donderdag en vrijdag staat juf Marion voor de groep.

Tijdens de zomervakantie hebben juf Matanja en juf Marion de klas weer gezellig gemaakt. We hebben naast een bouw- en huishoek ook een echte winkel met een kassa en een winkelwagentje. De zandtafel is voorzien van nieuw zand en in ons atelier kunnen we heerlijk aan de slag met allerlei knutselmateriaal.

We maken iedere dag van allerlei leuks mee. Onze juffen zijn dol op rekenspelletjes en taalspelletjes. Dit doen we met elkaar in de grote, maar ook in de kleine kring. Zo helpen de juffen ons precies waar nodig is.
Ook wordt er veel voorgelezen en gezongen. Op dinsdag en donderdag hebben we gym in het speellokaal.

We starten dit schooljaar feestelijk want onze school bestaat 40 jaar!
Onze feestweek (10 -14 september) wordt koninklijk geopend en iedere dag gebeurt er iets speciaals. We kijken nu al uit naar De Vossenjacht. Hoe gaan onze juffen verkleed? We sluiten onze feestweek af met een groot feest. We geven met de hele school een spetterend optreden voor onze ouders. De juffen helpen natuurlijk een handje mee.

Ondertussen zijn ook de voorbereidingen voor de jaarlijkse Kinderboekenweek in volle gang. Nee, wij vervelen ons geen moment!

Groetjes,
De kinderen uit groep 1-2 A en juf Matanja en juf Marion

m.degraaf@debronsoest.nl
m.vanamstel@debronsoest.nl