Welkom in groep 1/2 A

Mariska SteurGroep 12A, Groep 12A-Welkomsttekst

Wat reuze gezellig dat je hier een kijkje neemt. Groep 1-2A is een gezellige groep met 20 kinderen. Wij vertellen graag wat wij allemaal beleven en we plaatsen regelmatig leuke foto’s.

Op maandag, dinsdag en woensdag (om de week) is juf Matanja onze juf en op woensdag (om de week), donderdag en vrijdag staat juf Marion voor de groep. We maken iedere dag van allerlei leuks mee. Onze juffen zijn dol op rekenspelletjes en taalspelletjes. Dit doen we met elkaar in de kring maar soms ook in een kleine kring. Zo helpen de juffen ons precies waar nodig.

Juf Matanja en juf Marion zorgen ervoor dat onze klas er altijd gezellig uitziet. We hebben niet alleen bouw- en huishoek maar ook een atelier en een winkel met een kassa en een winkelwagentje. En wist je dat onze zandtafel niet altijd gevuld is met zand maar ook wel eens met papiersnippers, hooi of waterparels?

We hebben net alles geleerd over pannenkoeken en mochten zelfs een kijkje nemen bij De Smickel. Daar hebben we niet alleen grote pannen gezien maar ook een enorme koelkast waar we met z’n allen inpassen. We starten bijna met ons project over afval. Wij gaan met onze klas laten zien dat zooi heel mooi kan zijn. We sluiten ons project af met een tentoonstelling voor alle ouders en opa’s en oma’s.

Als we met een nieuw thema aan de slag gaan mogen we altijd spulletjes van thuis meenemen zodat we daar in de huishoek of de winkel mee kunnen spelen. Ook mogen we de juffen helpen met het veranderen van de hoeken. Nee, wij vervelen ons geen moment!

Tot snel?!

Groetjes,
De kinderen van groep 1-2A,
juf Matanja en juf Marion
m.degraaf@debronsoest.nl
m.vanamstel@debronsoest.nl