Groepen
Nieuws
Agenda

Basisschool De Bron
Tel.: 035 - 602 13 76
info@debronsoest.nl

Groep 3

Welkom op de pagina van groep 3!

Leuk dat je weer even een kijkje komt nemen.

Nog een weekje en dan hebben we lekker meivakantie. Na de meivakantie gaan we nog hard werken om ons klaar te maken voor groep 4. We oefenen de spellingcategorieën van 1 t/m 7. Dat is fijn, want dan kennen we het al heel goed! In groep 4 gaan we namelijk deze categorieën eerst weer herhalen.

Het oefenen van lezen blijft natuurlijk heel belangrijk. We zijn nu vooral leeskilometers aan het maken. ’s Ochtends beginnen we met ‘Lezen met Zoem’ op de Chromebooks en daarna gaan we stillezen.

Ook schrijven we veel verschillende verhalen; bijvoorbeeld over de vakantie of een fantasieverhaal. De verhalen lezen we gezellig aan elkaar voor of we doen een toneelstukje met de poppenkast.

We hebben de afgelopen periode ook veel gezellige dagen gehad! Opa’s en oma’s zijn pannenkoeken komen eten, we zijn naar de kinderboerderij geweest en vorige week hebben we een open podium gehad. We mochten allemaal een optreden op het podium doen; dansen, zingen, kunstjes, moppen vertellen, voorlezen, ga zo maar door. Het was een hele gezellige middag!

Tot snel weer!

Lieve groetjes,
De kinderen van groep 3 en juf Simone

s.gros@debronsoest.nl


download-180px

Contact

contact

Basisschool De Bron
Sweelinckstraat 2
3766 ED Soest
Tel.: 035 - 602 13 76
info@debronsoest.nl

Berichtenarchief